Instructiuni de folosire Prostaline

Instrucțiuni de utilizare a tabletelor Prostaline

cum se utilizează Prostaline

Prostalina este un medicament anti-prostatită care va ajuta la ameliorarea durerii și la revenirea la viața normală. Pentru a obține un rezultat pozitiv din administrarea medicamentului, trebuie să respectați regulile de admitere prescrise în instrucțiunile de utilizare.

Condiții pentru consumul eficient de medicamente:

  • Renunțarea la fumat. În plus, se recomandă limitarea consumului de băuturi alcoolice.
  • Ajustările meniului. Alimentele sărate și afumate, condimentele, alimentele grase și dulci trebuie eliminate din dieta zilnică. De asemenea, merită să renunțați la orice cofetărie și legume roșii. Va trebui să adăugați pește, carne, supe la meniu.
  • Evitarea zahărului și a mierii. În acest caz, puteți înlocui produsele populare cu marshmallows sau gem.
  • Reduceți stresul. Se recomandă evitarea conflictelor, nu supraîncălzirea.
  • Refuzul relațiilor intime. Raportul sexual trebuie limitat până când simptomele durerii trec.

Aportul în timp util al medicamentului și dezvoltarea de noi obiceiuri, introducerea unui nou meniu va ajuta la obținerea rezultatului dorit. Cum se utilizează medicamentul? Capsulele de prostală trebuie administrate pe cale orală, cu multă apă. Nu este nevoie să deschideți coaja și să mâncați pudra capsulei împotriva prostatitei. Dozajul medicamentului este de 1 capsulă pe zi după mese.

Primele rezultate vor apărea la o săptămână după începerea cursului. Pentru o recuperare completă, trebuie să beți de la 30 la 40 de comprimate - 2 pachete de Prostaline. După tratament, nu trebuie să reveniți la ritmul și modul de viață anterioare. Evitarea alcoolului și a junk food-ului va reduce riscul de reapariție a bolilor.

Indicații pentru tratamentul - prostatita din orice stadiu. Instrumentul nu este recomandat pentru utilizare de către pacienții cu alergii la componentele compoziției. Acestea sunt singurele contraindicații pentru utilizarea medicamentului. Suplimentul alimentar nu are efecte secundare. Puteți cumpăra Prostaline dacă locuiți în România de pe site-ul companiei.